Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijfsprofiel

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd opgericht in 2009. Door jaren bedrijvig en inspanningen, hebben wij ons nu als professionele, betrouwbare fabrikant en leverancier van commerciële koelingsproducten zoals roomijsshowcase, cakeshowcase, enz. ontwikkeld. De klanten kunnen van onze productlijst kiezen, of wij kunnen volgens de de ontwerpen en eisen van de klanten vervaardigen.

 

Wij hebben een team van technische ingenieurs en arbeiders met vele jaren van ervaring in het ontwerpen en productie. Wij hebben ook een strikt systeem voor kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat elk stuk van onze producten aan de kwaliteitsvereisten van de klanten kan voldoen. Ook verstrekken wij met de uitstekende naverkoopdienst om onze klanten tevreden te stellen voor het geval dat zij om het even welk vraag of probleem hebben.

 

Wij zullen goede kwaliteitsproducten en de dienst blijven leveren. Wij hopen om samenwerking op lange termijn en stabiele met elke klant te hebben. Gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren als u geinteresseerd in onze producten bent of om het even welke vraag hebt.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in 2009, hebben wij meer dan 11 jaar ervarings in het materiaal van de leveringskoeling. Nu hebben wij 50000 vierkante meterindustrieterrein en meer dan 400 werknemers met inbegrip van 10 hogere technici.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Aantal werknemers : 400~500

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%